O nama - Lovely Bride - Dizajnerske vjenčanice, večernje i maturalne haljine, kićenja, pozivnice. Sve za vjenčanje

LOVELY BRIDE

O NAMA

Lovely Bride salon vjenčanica osnovan je 2015. sa ciljem da u Tuzli otvorimo trgovinu u kojoj ćete moći pronaći najveći izbor vjenčanica ekskluzivnih brendova, kao i ostale opreme za vjenčanja. Sve vjenčanice su dostupne za iznajmljivanje ili prodaju. Mi smo ovlašteni premium distributeri nekoliko svjetskih renomiranih dizajnerskih brandova. U našem salom možete pronaći preko 120 visoko kvalitetnih vjenčanica raznih modela izrađenih od najfinijih materijala kao što su razne vrste čipki, mikado svila, tila, izvezene i ukrašene ručno ušivenim perlicama i kristalima. Pratimo sve svjetske trendove u vjenčanicama i vjenčanjima, te se trudimo svake godine odabrati samo najljepše vjenčanice koje su predstavljene na svjetskim revijama i tako donijeti dašak glamura u naš salon i na Vaša vjenčanja.

Veliki broj zadovoljnih mladenki je sam pokazatelj naše kvalitete usluge i izbora vjenčanica. Pozitivni komentari i pohvale naših mladenki su nam najveća nagrada, ali i poticaj da se trudimo još više kako bi usrećili svaku mladenku koja nas posjeti. Zbog Vas volimo svoj posao!

KONTAKTIRAJTE NAS POGLEDAJTE KOLEKCIJE

POZIVNICE ZA VJENČANJA

U ponudi imamo preko 700 vrsta pozivnica za vjenčanja koje možete pogledati u našem salonu.

UKRASI I KIĆENJA

Radimo i ručno izrađena kićenja za vjenčanje.

ZAKAŽITE PROBU

Lovely Bride

U ponudi ima prekrasne vjenčanice, večernje i maturalne haljine poznatih svjetskih brandova kao što su St Patrick, La Sposa, Allure, WhiteOne, Demetrios, MillaNova, Cosmobella, Morilee Madeline Gardner i drugi. Iza nas stoje godine iskustva i stotine zadovoljnih djevojaka koje su nam ukazale povjerenje.

Mladenke o nama

Alma: Hvala na ulozenom trudu, tačnosti, profesionalnosti, imate moju preporuku


Almedina: Sve pohvale i tople preporuke! Savršene vjenčanice, vrhunska usluga i predivna Ena! Hvala još jednom na svemu.


Sanja: Sve je na vrhonskom nivou. Definitivno najbolji salon vjenčanica u gradu, pa i šire!

Provjerite šta mladenke kažu o nama

LOKACIJA